Home

Forumas

Žinutės: 266
Nuotraukos: 106
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-12-27
Tai jau tikrai is vienos puses dziaugsmas is kitos galvos skausmas :D, bet malonus.

Žinutės: 53
Nuotraukos: 0
Prisijungė: 2016-01-07
Vktoras.J parašė:
:ne:.. dviem dienom ir 4 valandom to dziaugsmo...... o poto lenda mintys ,,,kagi as padariau,, ir ,,ar  man to reikia,,, o poto dar ,, gi uz tokius pinigus galiu kelis metus i kurortus skraidyti,,,, gelbsti tik  krapstymasis prie kemperio,, tada galvoji kur ka gauti .....ir kur as  visus daiktus is seno kemperio pasidejau.............
taip.. buna... ir taip. bet manau uztektu kokį vieną karta į kurortą su šeima nuskristi ir palengvėtų,
Prieš metus ar du  nuomavome  ziema viesbutyje Krokuvoje 3 paras, kaip ir geras, nepigus, bet.. kaitlas neveikė.,  tv reikejo nustatyti paciam, nieko nerodė, mano kistukai netiko į rozetes, reikėjo turėti perjungėją,   apartamentai su virtuve, bet ne buvo nei vieno puodo, ir pan. zodziu ir nuomojant apartamentus ne visada buni patenkintas isleista pinigų suma. be to irgi reikėjo su savimi kruvą daiktų masinoje vežtis..
J.J
:geda:nu gerai, ikalbejai.. dar koki desimtmeti nekeisiu keliavimo budo... nu o poto dar kokius 4 metelius su anukais pakeliausiu su kemperiu  ir gal tada  pradesiu ruostis keliauti i viesbucius.
Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Sergej.K parašė:
Vktoras.J parašė:
:ne:.. dviem dienom ir 4 valandom to dziaugsmo...... o poto lenda mintys ,,,kagi as padariau,, ir ,,ar  man to reikia,,, o poto dar ,, gi uz tokius pinigus galiu kelis metus i kurortus skraidyti,,,, gelbsti tik  krapstymasis prie kemperio,, tada galvoji kur ka gauti .....ir kur as  visus daiktus is seno kemperio pasidejau.............
taip.. buna... ir taip. bet manau uztektu kokį vieną karta į kurortą su šeima nuskristi ir palengvėtų,
Prieš metus ar du  nuomavome  ziema viesbutyje Krokuvoje 3 paras, kaip ir geras, nepigus, bet.. kaitlas neveikė.,  tv reikejo nustatyti paciam, nieko nerodė, mano kistukai netiko į rozetes, reikėjo turėti perjungėją,   apartamentai su virtuve, bet ne buvo nei vieno puodo, ir pan. zodziu ir nuomojant apartamentus ne visada buni patenkintas isleista pinigų suma. be to irgi reikėjo su savimi kruvą daiktų masinoje vežtis..
Tai jau taip. Kas man patinka, kad viskas pastoviai sukrauta i kemperi ir bet kuriuo paros metu sedi , leki ir viska turi kaip namuose. O vat isvyka be kemperio, tai visas pusdienis pakol susikrauni viska aisku daug ka pamirses isvarai, o gryzes vel pakol viska iskrauni , tai ir noras dingsta del to lakstymo. 
Žinutės: 459
Nuotraukos: 2826
Koordinatės: 3
Prisijungė: 2016-02-10
Taip, džiaugsmo netruksta. Man kaip vyru atstovui :D  norisi kuo greičiau išvažiuoti :driving: i kelią, pažiūrėti kaip elgiasi kelyje, išbandyti kas kaip veikia. Juk tai vyriškas žaislas :geras:
Yra Saulės baterija, bet nežinau kokio galingumo, kaip laiko batareika ir t.t. 
Aišku savaime kyla minčių kaip ji papuošus, kad taptų truputį išskirtinesnis, jaukesnis viduje.
Galvojam apie pavadinimą, duoti, suteikti vardą kaip jachtai. Juk kemperio irgi baltas :)

Savų foto dar neturiu, tad pasiskolinau iš @

Žinutės: 146
Prisijungė: 2016-03-01
Aurelijau :geras: Juokas juokais mes irgi savo prikabinamam nameliui vardą davėm! :ok:
Vktoras.J parašė:
Mes esam tikrai nemažai pakeleve, skridis, automobilio nuoma ir i kelią. Tad nei trupučio nesigailime. Prie baseino spesim pagulėti kai :hi: 
Guoda.S parašė:
Aurelijau :geras: Juokas juokais mes irgi savo prikabinamam nameliui vardą davėm! :ok:
O, jei nepaslaptis, kokį ?
Žinutės: 146
Prisijungė: 2016-03-01
Nejuokinsiu sakydama, bet pavadinimą sugalvojo mūsų vaikai, taigi vienas iš filmuko personažų pas mus kieme priparkuotas :iki:
Guoda.S parašė:
Nejuokinsiu sakydama, bet pavadinimą sugalvojo mūsų vaikai, taigi vienas iš filmuko personažų pas mus kieme priparkuotas :iki:
Kuris :D

Tema užrakinta - atsakinėti joje nebegalima.