Home

Forumas

Žinutės: 459
Nuotraukos: 2826
Koordinatės: 3
Prisijungė: 2016-02-10
Ačiū už sveikinimus, kad tik Dievui i ausį :D
Taip, radom Klaipėdoje, nereikėjo daug blaškytis. Tikiuos viskas bus gerai, tvarkingas, nenudrostas, reiks viena kitą smulkmena patvarkyti.
J.J
nuleido kazkiek ?   seip jie nelabai derasi....  man jie irgi jieskojo bet  vis neta pasiulydavo....
 kiek pamenu sitas Defhlef  APIE 15 000 BUVO PAS JUOS ?
Arturas.U parašė:
Aurelijus.B parašė:

Tarpkitko, po dideliu svarstimu, pasvarstimu :) ir t.t. isigijom :kemperis:
Dethleffs Esprit Globetrotter 2001 metu Fiat 2.8cc TDI
Sveikinu :alus: busim dvyniai bendrakemperiai, pas mane irgi Dethleffs  2001 metu Fiat 2.8cc TDI tik nezinau kitu dvieju zodziu kaip tu parasei , kur ju ieskot ?  pas mane septyniu metru su dideliu garazu ir dvivieciu miegamu virs jo, tai kaip jis vadinasi ? :)
Ant jo pačio kebulo, budos yra tie užrašai. Mūsų yra 6m be garažo, 4 miegamos vietos ,bet galima iš bėdos ir dar +1
Vktoras.J parašė:
nuleido kazkiek ?   seip jie nelabai derasi....  man jie irgi jieskojo bet  vis neta pasiulydavo....
 kiek pamenu sitas Defhlef  APIE 15 000 BUVO PAS JUOS ?
Taip, mums pavyko susiderėti ir susidraugavom :)
Žinutės: 358
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-03-22
Aurelijus.B parašė:

Arturas.U parašė:

Aurelijus.B parašė:

Tarpkitko, po dideliu svarstimu, pasvarstimu :) ir t.t. isigijom :kemperis:
Dethleffs Esprit Globetrotter 2001 metu Fiat 2.8cc TDI
Sveikinu :alus: busim dvyniai bendrakemperiai, pas mane irgi Dethleffs  2001 metu Fiat 2.8cc TDI tik nezinau kitu dvieju zodziu kaip tu parasei , kur ju ieskot ?  pas mane septyniu metru su dideliu garazu ir dvivieciu miegamu virs jo, tai kaip jis vadinasi ? :)
Ant jo pačio kebulo, budos yra tie užrašai. Mūsų yra 6m be garažo, 4 miegamos vietos ,bet galima iš bėdos ir dar +1
Nubegau paziurejau, tai ir pas mane ira uzrasai Esprit Globetrotter, o kodel tada nevienodi? dabar liko tik issiaiskint arba mano dalipdytas metras, arba tavo nupjautas :D
J.J
cia bendras kemperiu linijos pavadinimas....  dar skaiciai buna.... jie dazniausiai nusako modeli...

Žinutės: 358
Prisijungė: 2015-03-22
Vktoras.J parašė:

cia bendras kemperiu linijos pavadinimas....  dar skaiciai buna.... jie dazniausiai nusako modeli...

Aaaaaa. O as jau pergyvenau kad kazkurio tai netiktras ir kad tie zodziai reiskia kokia komplektacija :)
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Sveikinu Aurelijau! Isivaizduoju kiek dabar Jums džiaugsmo :)
J.J
:ne:.. dviem dienom ir 4 valandom to dziaugsmo...... o poto lenda mintys ,,,kagi as padariau,, ir ,,ar  man to reikia,,, o poto dar ,, gi uz tokius pinigus galiu kelis metus i kurortus skraidyti,,,, gelbsti tik  krapstymasis prie kemperio,, tada galvoji kur ka gauti .....ir kur as  visus daiktus is seno kemperio pasidejau.............
Žinutės: 146
Prisijungė: 2016-03-01
Va va Viktorai teisus, kai jau nusiperki ir po to žiūri skelbimus, ir galvoji ar pakaks vietos, ar tikrai nepermokėjai, o kai dar pasižiūri ką pasitvarkyti reikia, ko dar trūksta, o gal reikėjo išvis ne priekabą pirkti o kemperį, o tai kokį tada ir pan., tai ir galva susisuka :D  Čia mūsų realybė dabar tokia, tik kolkas savo priekabytę žiauriai džiaugiamės ir nekantraujam keliauti pradėti :camping3:
Tema užrakinta - atsakinėti joje nebegalima.