Paskutinis pakeitimas: 2018-03-21 13:14:13
Kiek žmonių tiek nuomonių,savo ruožtu nusprendžiau CP padangas įsigyt,nes nenoriu rizikuot,kažkur "autobane ant kartono" kaip kolėga vienas teisingai parašė,nusipirkus kemperį stovėjo 195/75/15 Pirelli chrono,pagal Jų pavizdį paemiau žieminęs padangas tokio išmatavimo-šnypštas,antras bandymas,nusipirkau neblogas Yakohama Y534,M+S,padangėles man labai tiko,dažnai vykstu prie ežerų tad ne asfalto danga,tiek vasara tiek žiemą labai pravertė geras raštas,bet bėda,važiuojant trasoje,nesinori perpust padangų iki reikiamų 5 barų,gal nieko neatsitiks,bet negali rizikuot ekipažu visų pirma ir kitais eismo dalyviais,tad man svarbu tiek saugumas,tiek įsitikinimas,kad viskas turi būti gerai,nes tokie reikalavimai ir tokios padangos specifikacijos.Kokios atostogos jei pariniesi vairuojant,tai turi būt poilsis..Gali būti mažas minusiukas dėl Agilis Camping padangų pravažumas miško keliukais-žolė,nes protektorius išties "asfaltinis",planuoju išsprest šia problėma įsigyjant ant ratu grandines ar kažka panašaus.
Priminsiu mano kemperiukas su alkova,tad atmosferos rate svarbu,kitaip gaunasi kaip laivas "plaukioja" ir gūsius labai gaudo..
Tad prie CP padangų pasirinkimo priejau per taupumo ir klaidų kelią 

Visų nuomonės gerbtinos,jei ir neteisingos kažkieno atžvilgiu tai vis tiek duoda naudos