Home

Forumas

Žinutės: 236
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2018-04-22
O kas cia juos gamina?
Žinutės: 219
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2017-03-29
Arvydai, koks pavadinimas ir modelis to išmanaus valdiklio, kuris gali krauti abi baterijas ?
Ar čia tas kur Dainius rašė MPPT valdiklis ?
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Mindaugas.K parašė:
Arvydai, koks pavadinimas ir modelis to išmanaus valdiklio, kuris gali krauti abi baterijas ?
MPPT kas kita. MPPT efektyvus ir tikslinga naudoti, kai saulės modulis gamina 36v įtampą.. 18v moduliams MPPT nereikia.
Mano supratimu dviem akumams krauti pakanka relės, kuri permeta krovimą į kitą akumą , kai pasikrauna vienas iš akumuliatorių. Robertas kažkur nuorodą buvo įdėjęs.
Žinutės: 1608
Nuotraukos: 3083
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-10-03
Mindaugas.K parašė:
Tomai, jei ką užmatysi - parašyk, mano ateities planuose taip pat įsirengti saulės baterijas.
Kiek pamenu rašei, kad lanksčios svorio atžvilgiu būtų labai gerai, ir aš taip pat manau, kad tai būtų geriausias sprendimas.
Nestandartą pasiūlė šie už pusėtiną kainą.
Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Dainius.D parašė:
Mindaugas.K parašė:
MPPT kas kita. MPPT efektyvus ir tikslinga naudoti, kai saulės modulis gamina 36v įtampą.. 18v moduliams MPPT nereikia.
Mano supratimu dviem akumams krauti pakanka relės, kuri permeta krovimą į kitą akumą , kai pasikrauna vienas iš akumuliatorių. Robertas kažkur nuorodą buvo įdėjęs.
Nevisiškai.... Šitas leidžia krauti abu akumus kartu, nelaukiant kol vienas pasikraus