Home

Forumas

Žinutės: 165
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-27
Teisingai Marijau sakai,kaip mano baba sakydavo ant tokiu zmoniu(TIOMNAJA BUTYLKA)cia rusiskai.
Žinutės: 157
Prisijungė: 2015-05-19
Vyrai, kazkiek tiesos Audriaus zodziose ir yra--paprasti LCD tv kainuoja pigiau su didesne istrizaine. Kemperinis tv ar ne, cia jau antrinis klausimas ir priklauso nuo zmoniu poreikiu, nes ne visiems tv imtuvo ir 12V pajungimo galimybes reikia. Pas mane 220/12, bet nuo 12v tv nenaudoju priekaboje ir tv kanalu niekada nei noro, nei laiko nera, tai galejau ir koki 40 naudota LCD nusipirkti uz 100eu, ne tame esme. 

Taigi, viskas gana asmeniska. Tesiog sutinku, kad drumsti vandeni pardavejo temoje yra negerai--zmones yra pateikta informacija su nuotraukom ir kaina, o jau patys tegul sprendzia, ka su ta informacija daryti. Kitose forumose uz toki elgesi ir uzbaninti gali.
Savaime aisku,kaip kam ko reikia,o pirkti arne kekvieno asmeninis reikalas.Negaliu juk to tv parduoti uz 50€.Kai jis kainuoja 300€,plius jis naujas.
Nezinau sito modelio, jo ir nekomentavau. Pavadinimas lyg ir negirdetas, taciau jis daznai naudojamas kemperiuose. Kodel? Jei netingetumete pasiskaitineti, tai sio gamintoju modeliai daznai eina su SAT tiuneriais. Pas mane is vieno sono kisasi kortele satelito, is kito DVD ir usb . Keiciant palydova su pulteliu, televizorius valdo antena  ir tt. Kadangi du televizoriai tai gali ziureti skirtingus kanalus to pacio palydovo ir tt. Tai dabar atsakykim i klausima ar tas Philips ta daro? Ar didele kaina jei jame butu tiuneris? Sie televizoriai kaip ir nezinomi, namuose nenaudojami. Beje pas mane ir vaizda prasciau rodo nei koks Sony ar tas pats Philips. Bet cia ne tame esme. Nereikia galvoti kad tie uzsienieciai kvailiai, kuriems per uzpakali byra pinigai. Jie labai gerai paskaiciuoja pirkti ar ne, geriau nei mes daznu atveju. Nemanau kad kompanija kuri gamina suda  issilaikytu rinkoje ir dar detu zymus kemperiu gamintojai i komplektacija. O Jus bandot cia kazka irodyt. 
Dar karta sakau nezinau sio modelio, kalbu apie kompanija ir jos produktus su kuriais esu susidures.
As ko nesugebejau paaiskinti,gal tingejau veltis i tuos gincus,paaiskino Marijus,manau tam zmogui kuris kritikavo dabar,gal kiek aiskiau liko.
O i sita televizoriu kisasi is sono satelito korta? Pas mane jei is priekio ziuri i televizoriu kaireje puseje lizdas kortai, desineje dvd. Tokiu atveju reiktu vertinti kaip tv ir sat tiuneris viename.
Žinutės: 422
Prisijungė: 2013-06-29
Ivertinkit dar tai,kad kemperinius tv i sat tiunerius galima palikt žiemot kemperyje,ko tikrai nerekomenduojama daryt su iranga skirta naudoti namuose ;)
Tema užrakinta - atsakinėti joje nebegalima.