Home

Forumas

Man irgi taip buvo. Galvoju todel kad , nuoroda is to pacio puslapio, kur reikia prisijungti reikia. Aisku Aurimas geriau zino
Žinutės: 574
Nuotraukos: 48
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-09-21
Janis.C parašė:
As kaip ir klubo narys bet vistiek su kurmiu reikia draugaut siuo atveju http://www.kemperiuklubas.lt/gallery/show_folder.html?FolderID=161 
Įdomiai. Man per telefoną metė kurmį, o per kompiuterį - albumą. Na, Aurimas patikrins prie progos.
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-10-13
Gera mintis per kita narsikle reikia pabandyti. Taip ir yra.Viskas getai
J.J
aha  ir man ir man.....o taip noretusi matyti.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Ne duonos valgyti i vynuogiu krasta vaziuojama :)

J.J
betgi taip romantiska gulint kurnors po palme ar  fikusu  uzkasti  lietuviskais lasiniais su juoda duona..... gi toookia egzotika gaunasi.
Žinutės: 1312
Nuotraukos: 23
Prisijungė: 2014-10-13
Viktoras.J parašė:
betgi taip romantiska gulint kurnors po palme ar  fikusu  uzkasti  lietuviskais lasiniais su juoda duona..... gi toookia egzotika gaunasi.
Sunku papriestaraut.Man kiekviena kelione primena kad galejom lasiniu pasiimt:geda:
J.J
mums  kroatijoj...gulejom po  alyvmedziu..maudytis jau nusibodo siltoj juroj, eti kurnors perkarsta,veikti kanors perkarsta tai ir gulim...  ziurim sunus i kemperi nuejo ir duris uzsidare,,,  po kiek laiko  ateina su  lentele pjaustymui o ant jos lasiniai papjaustyti, duonyte ir svogunai.. lasiniai jau nuo karscio permatomi pasidare...... taip gera tada buvo..RUPINTOJELIS.
Žinutės: 432
Nuotraukos: 1596
Prisijungė: 2012-10-06
Virginija.J parašė:
Vis pasirodo tokie straipsniai kaip:

Kokie miestai ar miesteliai paliko didžiausią įspūdį Jums? Ir - kodėl? 
  Man ispudi paliko Merida Pietu Ispanijoje-1-2amziuje romenu statytas miestas,labai daug islike,praktiskai-miestas muziejus,tikrai nepravaziuokit pro sali jei netoliese busite.Tame paciame regione Cordoba,Sevilla,Rondos miestelis ant uolu slaitu.Prancuzijoje Avinjonas,Arras,Arles,Lionas,siaip Prancuzijoje bent jau musu nuomone,beveik kas antras miestelis vertas demesio  :ratu:
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Dainius.D parašė:
Gavosi!!!! Ziu antra sios temos pataisyta posta :) Teisus Robertai reik vartyti irengini, kad matytusi langas i kuri suvedinejama nuoroda.
Ar gausiu iskaita?

Komisija nuėjo tartis ....  :B