Home

Forumas

Žinutės: 2195
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Ričardas.V parašė:
Renius.L parašė:
Arvydas.I parašė:
Reikia ne tik įrangos aprašymų, bet ir elektros išvedžiojimo schemų. Planuoju pasistatyti atgalinio vaizdo kamerą, bet nesinori pilnai visus naujus laidus tempti ir viską ardyti. Norėtųsi panaudoti jau esamus per belaidę įrangą, tiek kameros maitinimuo, tiek ir jos įjungimui/išjungimui. O kur geriausi pasijungti, patogiausia matosi schemoje.
Arvydai, aš buvau įsirengęs belaidę kamerą, bet atsisakiau, nes vaizdelis nekoks- trūkčioja, mirga. Teko panaudoti laidus. Dabar gerai.
Pas mane kamera buvo, bet be parktroniko man nejauku. Parsisiunčiau iš aliexpreso belaidį parktroniką kažkur iki 20 eur, veikia nepriekaištingai.   Yra kartu ir su kameromis, gal verta pasidomėti, gal kas turi patirties.
Aš daug metų važinėjau iš vis be nieko. Tik pora metų su kamerom (net dvejomis:D). 
Jau naująjį varantis įvažiavau į "debiliškai" suparkuotų auto kiemą. Teko atbujam nuo nuokalnės kokius 300 metrų leistis. Streso tikrai nebuvo. 
Tad man kamera tik dėl tikslesnio atstumo, o taip tai veidrodėlių sočiai.
Renius.L parašė:
Arvydas.I parašė:
Reikia ne tik įrangos aprašymų, bet ir elektros išvedžiojimo schemų. Planuoju pasistatyti atgalinio vaizdo kamerą, bet nesinori pilnai visus naujus laidus tempti ir viską ardyti. Norėtųsi panaudoti jau esamus per belaidę įrangą, tiek kameros maitinimuo, tiek ir jos įjungimui/išjungimui. O kur geriausi pasijungti, patogiausia matosi schemoje.
Arvydai, aš buvau įsirengęs belaidę kamerą, bet atsisakiau, nes vaizdelis nekoks- trūkčioja, mirga. Teko panaudoti laidus. Dabar gerai.
Užsisakiau šitą, bet turiu dar iš seniau bevielę įrandą ir bevielį jungiklį. Visgi išbandysiu. Jei nepatiks, tik tada ardysiu ir skyles gręžiosiu. Nors gal galima virš stogo ištemtą laidą pravesti. Senajame savo kemperyje taip buvau CB anteną sumontavęs. Buikiai atlaikė 10 metų, net izoliacinio sluoksnio atmosferinis poveikis "neįveikė"
Žinutės: 215
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-10-25
Fainas kempas, koks variklis
2200 cm³, 110 AG (81kW)
Žinutės: 457
Prisijungė: 2015-07-01
Sveikinu su pirkiniu ☺
Giedrius.Š parašė:
Sveikinu su pirkiniu ☺
Ačiū:driving:
Super daiktas mažas su garažu ir be alkovos man patinka :sokiai:
Man irgi patiko, todėl ir variau sekančią dieną po skelbimo pasirodymo, anksti anksti ryte, kad kiti nespėtų:hi:
Jo būda yra "nukentėjusi". Antroje nuotraukoje vairuotojo pusėje matosi papildomos, po kemperio langu, vertikali ir truputi toliau horizantali juostelė. Ta vieta keista. Suremontuota labai profesionaliai, viduje taip pat. Jei pardavėjęs nebūtų parodęs, manau, pats nebūčiau pastebėjęs.
Super jei dabar ieškočiau tai tik kažką tokio
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Arvydas.I parašė:
Renius.L parašė:
Arvydas.I parašė:
Užsisakiau šitą, bet turiu dar iš seniau bevielę įrandą ir bevielį jungiklį. Visgi išbandysiu. Jei nepatiks, tik tada ardysiu ir skyles gręžiosiu. Nors gal galima virš stogo ištemtą laidą pravesti. Senajame savo kemperyje taip buvau CB anteną sumontavęs. Buikiai atlaikė 10 metų, net izoliacinio sluoksnio atmosferinis poveikis 'neįveikė'
Tokią pačią turiu susimontavęs, tik kamerą kitokią įgrežiau į galinę sieną.