Parašyta: 2017-04-24 22:00:59
Aurelijus.B parašė:
Klaipedoje pasirinkimas toks skurdus, arba kosmine kaina. man atrodo, kad, as nusispjausiu ir paimsiu hankook 100Ah
Aurelijus.B parašė:
Klaipedoje pasirinkimas toks skurdus, arba kosmine kaina. man atrodo, kad, as nusispjausiu ir paimsiu hankook 100Ah
Giedrius.Š parašė:O jei truks bet kada galesi dar dasijungti.Aurelijus.B parašė:
Giedrius.Š parašė:
Kiek ant stogo dabar turi?
Aurelijus.B parašė:

Justinas.S parašė:Imčiau hankook ir nesukčiau galvos.3is metus laikys,jei žiemai pakrausi pilnai ir parneši i pliusine temperatūra.O po 3jų metų pasikeisi,jei nusprogs.Nes akumas net ir dvigubai brangiau kainuojantis tikrai negyvens dvigubai ilgiauAurelijus.B parašė:

Giedrius.B parašė:Jep, geriausias variantas ekonomine prasme.Justinas.S parašė:Imčiau hankook ir nesukčiau galvos.3is metus laikys,jei žiemai pakrausi pilnai ir parneši i pliusine temperatūra.O po 3jų metų pasikeisi,jei nusprogs.Nes akumas net ir dvigubai brangiau kainuojantis tikrai negyvens dvigubai ilgiauAurelijus.B parašė:
Tačiau... Justino vietoje, žiemą palikčiau šaltame sandėliuke, o ne neščiau į šiltą patalpa.
Sunku pasakyti, kodėl žmonės nori žiemą nešti akumuliatorius į šiltą patalpą – šito nesiūlo absoliučiai nei vienas gamimintojas![]()
akumui išalus į ledą prasideda negrįžtami procesai, ypač bandant jį naudoti tokios buklės, net kritus temperatūrai bet dar neišalus akumui, jo talpa mažėja drastiškai, bet tai visi žiema ir taip pastebime, spėju gamintojams tai nelabai rupi, tiksliau rupi bet kita prasme, kuo greičiau pirksi kita tuo geriau 
, kita vertus dar reikia atsižvelgti į konkrėčią žiemą , kemperio laikymo vieta, saulės intensyvumas jei naudojamos saulės batareikos.