Papuolėm su savo rašinėjimais į tinkamą temą, todėl tęsiu

Niekur nerašiau ir taip negalvoju, kad tik kvailiai važiuoja į kempingus;
Vadovaujantis mintim, kad neprotinga aplenkti šalį, jei nepatinka jos įstatymai, tai visai turėčiau važiuoti į kokią IV, kur vos ne įstatymo vardu galvas kapoja? Man tai neatrodo protinga.
Kodėl aš beveik nebevažiuoju į kempingus, nors prieš kokius 10m gan dažnai važiuodavau?
Užteko keletos nesėkmingų atvejų:
-kažkokiam nupušusiam kempinge prie Gardos, į kurį nusileidau nusikalęs po trijų dienų kalnuose ir norėjau pailsėti, nuo 12 nakties iki 3 ryto vyko kažkokia diskoteka- apie poilsį liko tik pasvajoti;
- Mentone kempingo gale buvo baras, stovėjau savaitgalį, tai visą naktį į tą barą mašinos važinėjo pro galvą;
- kažkuriam Austrijos kempinge pagal vietinę "Ordnung" neatidarė kempingo vartų 5 ryto ir neleido išvažiuoti be 8val ryte;
- prie Venecijos Fusine kempingo kranto visą naktį dirbo barža su šviesom, miegoti nebuvo kada;
- Slovėnijoj pro kempingą buvo praėjimas prie jūros, žmogai šniūrais varinėjo pirmyn atgal pro kemperį ir spoksojo- ką gi mes čia veikiame;
čia tikrai ne visi man nepatikę atvejai, visų ir nepamenu, bet tiek užteko, kad pradėčiau jų vengti. O pradėjęs jų vengti, išmokau surasti man mielesnes ir gražesnes vietas- kalnuose, prie upių ir pan.
Pinigai irgi ne paskutinėje vietoje- viską turiu su savimi (vanduo, elektra ir kt) mokėti kokį 40eur vien už parkingą ir taikytis prie man netinkamos tvarkos man nepriimtina. Stoju kur noriu, kada noriu ir išvažiuoju kada noriu.
Niekam neliepiu taip daryti, kam jie patinka tegu ir toliau važiuoja, ir siūlau nuimti jautrumą pasisakymams.
Peace