Home

Forumas

Bet ar imanoma realiai nupikti techniskai tvarkinga kemperi us tokius pinigus? Manau kad vargu. Nebent kokiu 1965 gamybos. Bet tokiu kainos jau kilti pradeda. Manau kemperio pirkimas uz tokius pinigus uzprogramuotas vargas ir rupestis . Gi tokie pinigai uz padoraus kemperio nuoma 3 sav.
Žinutės: 215
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-10-25
Manau seni kemperiai tvaringesni 6, 7, 8
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Pats pirkau sena 92m kemperi. Nemaciau tikslo islaidauti. Apziurejau daug. Buvo visko -aprasymas foto super, atvaziuji paziuret, baisu, tai supuves, tai netraukia. Neskubedamas rinkausi virs metu. Per ta laika supratau konoriu. Labai mazai buvo vertu demesio kemperiu, bet vienas kitas buvo. Pasiseke rasti labai gerai "uzlaikyta" kemperiuka. Teisingai kolegos sako, kad nupirkti visiskai tvarkinga tokiu metu kemperiu sunku. Neimanoma. Teks dar investuoti: pakeisti visus dirzus, tepala, filtrus, patikrinti ir suremontuoti vaziuokle, generatoriu, starteri, pageidautina pasikeisti rato guolius, vandens pompa, termostata, sankaba. Bus ramiau. Zinoma galima tik dirzus, tepala, kaladeles, bet padarius daugiau, bus ramiau. Visi tie darbai atseis dar 600-900eu..
Galingesnis variklis privalumas, nors didelio diskomforto ir su savo 54kw atmosferiniu nejauciu. I visus kalnus  1,2 pavara ropsciasi be vargo. Kreiserinis greitis 90-95km/val. Nuo kalniuko iki 115 :) 
Kur skubeti?
Su Peugeot J5 varikliais viskas gerai. Paprastas, kaip trys kapeikos. Svarbu, kad nebutu uzdrostas. Reikia tikrinti. Buna problemu su greiciu dezemis. Penktas begis prasciau tepamas, todel daznai sudyla sinhronizatoriai, o daliu gauti vis sunkiau, nors remontas nera brangus. Rudeni kapitaliskai remontavau gr.deze, tai remontas kainavo apie 300eu. Su nauja sankaba ir visu begiu sinhronizatoriais. Siaip daliu yra ir jos nera brangios.
Siulau neskubeti ir daugiau laiko skirti paieskoms. Tik biudzeta manau teks minimum padvigubinti.

Va va Dainiau, as ta ir turiu omeny. Galima nupirkti tvarkinga kemperiuka, bet pinigai kitokie. As turejeu Tabert priekaba 1972 metu . Ledine buvo. Bet priekbos kaina gavosi panasiai kaip sio kemperiuko.
Žinutės: 53
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-01-07
tai kas neleidzia  nuvykti į užsienį ir parvaryti sau kemperį.?
Aš metus rinkausi Olandijoje priekabą, ir nupirkau 1996 m. su saulės baterijom, su mooveriu, nu visiai kitais pričindalais, labai geros būklės,  tokio autopliuse nerasi nei už pinigus nei už tugrikus, jų paprasčiausiai LT  NĖRA,... o iš ten- vien du ir namie..

Žinutės: 422
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-06-29
Vaziuojant pirkti i svetima sali taip pat labai didele rizika,nes pardavejas turi but labai sažiningas.Atvaziuosi,nepatiks,ar bus ne tokio tech stovio,kokio tikejaisi,ar buvo pasakyta telefonu.Kas tada ?Prasides paieškos važinejant po puse europos,ziurek puse skirtu pinigu kemperiui jau isleista keliaujant :(Uzsienyje tikrai pasirinkimas didesnis,bet sutik,kad galima nusvilt stipriai
Žinutės: 53
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-01-07
taip, rizika. Bet būna parduoda įmonės, jos teikia garantiją, jos galima gal ir atsisakyti arba ne. o perkant is  privaciu, galima tartis vaziuoti į sevisą . sutinku kad sunkiau, bet LT pasirinkimas toks... kad sunku ir isrinkti.
Žinutės: 308
Nuotraukos: 151
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-06-30
Mano patirtis perkant: išsirinkau mobile.de tris man tinkančius kemperius Vokietijoje, susikambinau su visų trijų savininkais, pasakiau, kad atvažiuoju pažiūrėti, visi sakė tikrai palauks kol atvažiuosiu. Iš Berlyne buvusio kemperio savininko prieš pat Vokietijos sieną gavau žinutę, kad kemperis parduotas, antras kemperis netiko, trečias buvo prie pat Belgijos sienos, žmogus sąžiningai laukė kol atvažiuosiu, sutarėm kainą, dar ir priedų visokiausių gavau. Taigi- nuo pardavėjo sąžiningumo taip pat labai priklauso, kaip pasiseks su pirkiniu.
Žinutės: 2193
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Sunku iš nuotraukos nustatyti geras ar ne tas Peugeot Visgi jame pasigendu WC ir dušo (bent nuotraukose jų nematyti), o kemperis be šios įrangos jau, mano nuomone, ne be kemperis. 
Žinutės: 358
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-03-22
Arvydas.I parašė:
Sunku iš nuotraukos nustatyti geras ar ne tas Peugeot Visgi jame pasigendu WC ir dušo (bent nuotraukose jų nematyti), o kemperis be šios įrangos jau, mano nuomone, ne be kemperis. 
Tikrai taip, vyrai tai dar islipe gali rata aplaistyt, o vat moterims sitas kambarelis tai tikra palaima :)