Home

Forumas

Žinutės: 2193
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
 Visą gyvenimą geriu tik iš krano.... ir net neįsivaizduoju, kur ta stebuklinga vieta, kur tą stebuklingą vandenį pilsto į plastikinius butelius:alus: Seniai nustatyta, kad vanduo pastovėjęs juose "prisigaudo" kenksmingų medžiagų. Atlikę tyrimus, teigia, kad net daugiau nei yra "Vilniaus vandenų" vandentiekyje. 
 Visai kitaip pas "homo vakarietikus"... Ten ar tai gero vandens trūkumas:baisu:, ar tai noras pagelbėti plastikinių butelių gamintojams:juokas:, bet vandenį iš butelių "padaro" sveikesniu:hi:
Žinutės: 170
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 4
Prisijungė: 2015-03-30
Klaipėdos vandentiekis ima vandenį iš Vilhelmo kanalo :P
Žinutės: 2828
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Audrius.K parašė:
Klaipėdos vandentiekis ima vandenį iš Vilhelmo kanalo :P
 Gal teisingai apdoroja prieš paduodant į vamzdį. Nes tame regione iš grežinio tai vanduo šiaip sau.(Palanga konkrečiai)
Žinutės: 2193
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Pasisvėriau ir aš pilnai skomplektuotą kemperį, įskaitant su pilnais bakais ir keliautojais. Visgi viršina leistiną masę net 6,33% :baisu: , bet dar, manau, ne tragedija:ne:
Arvydai, nevaziuok per Austrija, nes pries Klagenfurta yra stacionari sverykla, masinom virs 2,8 tonos privaloma pasukti desiniau ir nusiskanuoti. Tiesa jau du kartus ijunges asila per dvi pozicijas pabegau, galvojau jei gaudys, sakysiu kad maniau kad furom. Ir jei visdelto per Austrija, tai daznai vazineja mobili sverykla, bent as maciau tamsu Passat , jis nuziuri kiek yra sveriamu, o tada privaziuoja draugai su iranga. taigi nenakvok autobano aikstelese, nes jie jas tikrina.Geros keliones.
Žinutės: 2193
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Mano maršrutas Lenkija-Vokietija-Belgija-Olandija-šiaurės Prancūzija ir atgal panašiai
Kada isvaziuojat? gal pakely susitiksim? As anksti treciadieni i Duseldorfa, planuoju nakvyne uz Berlyno.
Žinutės: 157
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-05-31
Arvydas.I parašė:
Mano maršrutas Lenkija-Vokietija-Belgija-Olandija-šiaurės Prancūzija ir atgal panašiai
suprantu, nematysim kai kurių senbuvių uždarymo fiestoje :ne:
Žinutės: 443
Nuotraukos: 5056
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-10-10
Prieš dabartinę kelionę pasvėriau kemperį. Su baku kuro , bet dar be vandens, be žmonių ir daiktų, svėrė 3920 kg. Manau, pasikrovus viską plius dar trys dviračiai, 3,5 t perkopėm. Pakeliui į Olandiją pervažiavom Vokietiją nuo Fankfurto prie Oderio iki Osnabriuko, ant svėrėjų "neužsirovėm". Matėm tik, kaip policija pirmas aikšteles prie lenkų sienos purto. Ryt pajudėsim atgal, gal irgi nepasvers? :) Beje, pačioj Olandijoje svėrėjų matyti neteko niekur, gal ta mada iki čia dar neatėjo?..

Gintarai ar turejai omeny 2900? Siaip arsiausi austrai ir cekai. Vokieciai dar labai mini sveicarus, pas juos jokiu islygu. Virsijai ir moki, be paklaidu. As suprantu tik viena, reikia vengti greitkelio aiksteliu, tiksliau nakvyniu jose. Velgi pliusas dedasi , kad kura pilti autobane neapsimoka, taigi nakvoti galima ir nusukus. Siaip kolegos, draugiskai pildom Europos saliu nemokamu aiksteliu zemelapi kordinatemis ir manau neuzkliusim.