Home

Forumas

Žinutės: 13
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-03
Noriu restauruoti kemperĮ
ruošiuosi kitam sezonui
Sveiki kolegos, su įvairiais kemperiais ( svetimais)  teko jau keletą kartų keliauti ir atsirado noras turėti savo, mažą, gal ne tokį miklų, bet įkandamos kainos kemperį.Taigi , susiradau seną Dethhlefs Bus Globetroter ant Fiat Ducato važiuoklės.Bėda ta, kad jis neturi dugno ( supuvo ir išmestas), reikia pakeisti šonines sienas , na ir atgal implantuoti visą vidaus įrangą.Bandžiau paklausti Kelionių vyno, bet jiems toks darbas nepasirodė įdomus.Išįklausyčiau visų Jūsų kolegiškų patarimų ar priimčiau konkrečius kontaktus kas galėtų tokius darbus atlikti.
Žinoma, kad mielai pasidalinčiau savo gebėjimais ( tik ne darbo su medžiu...):alus:
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
............."( tik ne darbo su medžiu...)".................  Matai nesupyk-  mesk šį reikalą. 
Medžio darbų bus daug, jei pats to savo rankom nepadarysi, tai kito darbas kainuos tiek, kad tikrai neverta net prasidėt. Na nebent kemperis turi istorinę vertę-
Žinutės: 13
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-03
Ko čia man pykti:D.Mesti darbų dar nereikia, nes tik atlikta darbų pradžia - išmesta kas būtina mesti. Darbo su medžiu yra ir ne tiek jau mažai, tai ir siūlau kam nors tai padaryti.Ši Citrina, tai lyg ir ne kemperis, bet mikroautobusas? Nors ir teko matyti ir kemperių.Tiesa, man jie nelabai patiko.
Gi manasis po keturių metų galės tapti istorine transporto priemone, tad stengtis galima:B
Žinutės: 252
Nuotraukos: 336
Koordinatės: 6
Prisijungė: 2012-10-03
:stop::baisu:
Žinutės: 45
Nuotraukos: 576
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2012-10-03
ši citrina tikru tikriausias kemperis !!!
Žinutės: 13
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-03
Gal ir kemperis, gal ir neįžiūrėjau iš tokios foto..
Ar niekas racionalaus pasiūlyti neturi? Remontininkų nėra? Visi važiuoja naujais ir toks kelia juoką:hi:?
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
861817831, 865208314  Dima. Pabandyk Matai paskambinti. Gal patars kažką. Tik taburetę būtinai pasiimk, kad sėdėtum kai kainą pasakys :veliava:
Žinutės: 422
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-06-29
Is foto jau darosi aisku,kad gerokai "pasidurei" su pirkiniu,nebent ji gavai dovanu.BET NENUKABINK NOSIES-VISKAS SUTVARKOMA.
Kad butu aiskiau,gali zvilgtelt mano tema,kokios buvo mano nuotaikos ir mintys pirma diena kai viska isardziau.Temoje pamatysi,kaip as tvarkiausi senojo kemperio galine siena ir stoga.Darbo yra ir ji manau turesi atlikt pats,nebent per ta laika gali uzdirbt bent puse to ka sumokesi meistrui,kuris tvarkys taviski kemperi.
Kemperiu budu remontas yra tikrai brangus,bet pasidaryt galima ir paciam.Visu pirma reikia turet patalpa.Mediena,faniera ir putplasti tikrai ne problema nusipirkti.Tada belieka kibti i darba.Su medziu dirbti yra tikrai malonu,nes beveik nera jokio purvo,o is likusiu bruseliu atraizu ,pabaiges darba galesi uzsikiurti ugni ir issikepti pergales kepsni.
Žinutės: 13
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-03
Dėkui Dainiau - bandysiu Dima paklausti. 
Dėkui Justinai - kaip tik nuo Tavo temos ir atverčiau šį forumą.Puikiai susitvarkei su galine dalimi ir t.t.Mano galimo remonto ( asmeniškai) bėda yra ta, kad nemačiau, kaip viskas iki išlupimo atrodė, tad nedrąsu pačiam kišti rankas. o tokių pat kemperių aplink pasižiūrėti nerandu..
Žinutės: 34
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2013-05-05
Siūlau pakeisti temą į "Noriu pasigaminti kemperį" - labiau atitiktų turinį:)

Meistro paslaugų nesiūlysiu, nes pigiau galėčiau pasiūlyt kitą tvarkingą kemperį. Žinoma, ekonominiai kriterijai ne visada svarbūs, tad pasiryžimas tikrai sveikintinas!

Visų kemperių principas panašus, skiriasi tik detalės, tad bijoti imtis darbo tikrai neverta. Apsižiūrėjus keletą sveikų kemperių (nebūtinai tokių pat), bus viskas daug aiškiau.